Privacy Statement - Eat Play Love

Privacy Statement

PRIVACY POLICY

(NL versie onderdaan deze pagina)

The proper handling of personal information is extremely important to us. We therefore take great care when processing and protecting your personal information. This is done in accordance with the terms and conditions of the Data Protection Act.

To ensure your privacy as far as possible, we adhere to the following core values:

  • Information: We wish to inform you about why and how we process personal information. This is described in our privacy and cookie statement.
  • Limited collection: We take great care to limit the information we collect to only that which is necessary for our services.
  • No personal marketing without prior consent: We will never share your personal information for marketing purposes without your express prior permission.
  • Security: We take the appropriate measures to secure your personal information and require the same from the parties that process your information on our behalf.
  • Right of access and correction: We respect your right to access, correct, or delete your personal information.


This privacy and cookie statement describes how we implement these core values and how we respect and protect your right to privacy. We strongly urge you to read this statement carefully.

This statement was last updated on 10 November 2014.

USE OF PERSONAL INFORMATION

We only store and use personal information that has been directly provided by you or information that is clearly intended to be processed by us upon provision.

We may obtain personal information in the following ways:

  You can actively provide us with your personal details when placing an online order, by e-mail, or by phone.

  You can passively provide us with personal information, as our systems automatically register certain actions. When using our website, for example, your IP address is automatically saved in the web server logs, as is customary with almost all websites.

  Other visitors to our website can enter your personal information in order to send you an e-mail about a product, for instance.

PURPOSES OF DATA PROCESSING

The personal information we collect is exclusively used for the following purposes:

  to process your order

  to generate statistics that help us to optimize our website and marketing policy

  to create and send personalized offers with your prior consent

  to meet our legal obligations 

TYPES OF PERSONAL INFORMATION

We can process the following personal information you provide:

  name

  date of birth

  gender

  address

  e-mail address

  phone number

  payment details

  IP address

  Disclosure to third parties

 

In order to process your order and to ensure that our website is secure and up to date, we may share your personal information with third parties. We demand that all third parties handle your personal information with care and limit the disclosure of this information as much as possible.

We will not share your personal information with parties that are not directly involved in the execution of your contract unless you have given your express permission or we are required to do so by law.

SECURITY

We take the necessary security measures to limit unauthorized access to and misuse of your personal information. We back up our information to a secure location and strive to encrypt this information if feasible and useful. Our network connections are encrypted using Secure Socket Layer (SSL) technology. This coding system ensures that all information you send to our systems over the internet remains confidential.

Personal information is not stored for longer than is necessary for the execution of our contract with you, except in cases where the law directly prohibits the removal of said information.

COOKIES

Our website uses cookies. A cookie is a small file sent along with pages from our website and stored by your browser on your computer's hard drive. The information stored within this file can be sent back to our servers or those of a relevant third party on a subsequent visit.

We use cookies for various purposes. The third-party applications below all place cookies. We have no control over the type of information collected by these third parties or over the way this information is used. The cookies may contain information about your IP address, browser, or search history.

To provide you with the best possible information, we have listed the various application possibilities below. A distinction has been made between the various application functions.

Purpose

Applications

 

Social media interaction:

AddThis
Facebook Connect

 Facebook Social Plugins

Analyze and identify visitor behaviour:

Demandware Analytics
eXelate

 Google Analytics
 Optimizely

Optimise website:

Google Tag Manager

 

Display and analyze advertisements:

AdScale
AdTech
Androit Digital Solutions
Digital Window
DoubleClick
Facebook Exchange
Google AdWords Conversion

 Improve Digital
 Internet BillBoard
 Media Optimizer (Adobe)
 Yahoo 
 Yieldlab


PERMANENT COOKIES

Permanent cookies allow us to recognize you during subsequent visits to our website. This allows us to tailor the website to your preferences. Cookies also help us remember whether you have given us permission to place cookies. This means you do not have to update your cookie preference during each visit, which saves you time and creates a more pleasant user experience. You can delete permanent cookies in your browser settings.

SESSION COOKIES

Session cookies allow us to see which website components you viewed during your visit. This helps us tailor our services to the surfing behaviour of our visitors. These cookies are automatically deleted when you close your browser.

RIGHT TO ACCESS AND DELETE YOUR INFORMATION

You have the right to access, correct, and delete your personal information. See our contact information at the end of this privacy and cookie statement. To prevent misuse, we may ask you to identify yourself. When accessing personal information linked to a cookie, we ask that you send a copy of the cookie in question. This can be found in your browser settings.

ENABLING, DISABLING, AND DELETING COOKIES

More information about enabling, disabling, and deleting cookies can be found in the instructions and/or in the Help section of your browser.

CHANGES TO THIS PRIVACY AND COOKIE STATEMENT

We reserve the right to make changes to this privacy and cookie statement. To stay updated on the latest changes, we recommend consulting this statement regularly.

CONTACT INFORMATION

Eat Play Love
Oranje Nassaulaan 48hs
1075 AR Amsterdam
The Netherlands
info@eatplaylove.nl
+31 (0)6 39370071

CoC number: 68191340
VAT number: NL219142385B01

 

PRIVACY POLICY

 

Wij achten een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden:

  • Informeren: Wij willen u zo goed mogelijk informeren hoe en waarom wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
  • Verzameling beperken: Wij letten er nauw op dat onze verzameling van persoonsgegevens beperkt blijft tot alleen datgene wat echt nodig is voor onze dienstverlening;
  • Geen marketing op basis van persoonsgegevens zonder toestemming: Wij geven persoonsgegevens niet uit handen voor marketingdoeleinden, tenzij u voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven;
  • Beveiligen: Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en eisen dat ook van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Recht van inzage en correctie: Wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.


In deze privacy- en cookieverklaring kunt u lezen hoe wij deze kernwaarden in de praktijk brengen en uw recht op privacy respecteren en beschermen. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 10 november 2014.


GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij kunnen op de volgende manieren persoonsgegevens verkrijgen:

  • U kunt ons uw persoonsgegevens actief verstrekken, bijvoorbeeld in onze winkels, bij het plaatsen van een bestelling op de website, via e-mail of in een telefoongesprek;
  • U kunt ons bepaalde persoonsgegevens passief verstrekken, doordat onze systemen automatisch bepaalde handelingen registreren. Bij het gebruik van onze website, wordt bijvoorbeeld uw IP-adres automatisch opgeslagen in de logbestanden van de webserver, zoals gebruikelijk is bij bijna alle websites op het internet;
  • Andere bezoekers van onze website kunnen uw persoonsgegevens invoeren, bijvoorbeeld om een product per e-mail aan u te laten zien.


DOELEINDEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

De persoonsgegevens die wij verzamelen worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het afhandelen van uw bestelling;
  • Statistische doeleinden, om zo onze website en ons marketingbeleid te optimaliseren;
  • Om u na uw toestemming, gerichte aanbiedingen te kunnen doen;
  • Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.


SOORTEN PERSOONSGEGEVENS

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Naam;
  • Geboortedatum;
  • Geslacht;
  • Adres;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Betaalgegevens;
  • IP-adres.


VERSTREKKING AAN DERDEN

Om uw bestelling af te handelen en om de website correct en veilig te laten werken, kan het voorkomen dat wij uw persoonsgegevens met derden delen. Wij verplichten deze derden om uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan en wij beperken dit delen tot een absoluut minimum.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan andere partijen die niet rechtstreeks betrokken zijn bij de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit, behalve na uw expliciete toestemming, of wanneer enige wettelijke bepaling ons hiertoe verplicht.


BEVEILIGING

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij houden back-ups van onze gegevens bij op een veilige locatie en wij spannen ons in om encryptie in te zetten wanneer dat haalbaar en nuttig is. In het bijzonder maken wij gebruik van netwerkverbindingen via Secure Socket Layer (SSL) technologie. Gebruik van dit coderingssysteem zorgt ervoor dat de gegevens die via het internet tussen u en onze systemen worden verstuurd, vertrouwelijk blijven.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de overeenkomst met u uit te voeren, behoudens de gevallen waarin enige wettelijke verplichting zich verzet tegen verwijdering van de persoonsgegevens.


COOKIES

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden. Onderstaande toepassingen, uitgegeven door derde partijen, plaatsen cookies. Wij hebben geen invloed op welke gegevens door deze derde partijen worden verzameld, en waarvoor deze gegevens worden gebruikt. De cookies kunnen bijvoorbeeld uw IP-adres, informatie over uw browser of door u bekeken pagina’s verzamelen.

Om u toch zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te informeren, sommen wij hieronder de verschillende toepassingen op. Daarbij is een onderscheid gemaakt in de functies die de toepassingen hebben.

Doel

Toepassingen

 

Social media interactie:

Facebook Connect
AddThis

Facebook Social Plugins

Analyseren en in kaart brengen bezoekersgedrag:

Demandware Analytics
eXelate

Google Analytics
Optimizely

Optimaliseren van de website: 

Google Tag Manager

Tonen en analyseren van advertenties:

AdScale
AdTech
Androit Digital Solutions
Digital Window
DoubleClick
Facebook Exchange
Google AdWords Conversion

Improve Digital
Internet BillBoard
Media Optimizer (Adobe)
Yahoo 
Yieldlab


GEBRUIK VAN PERMANENTE COOKIES

Met behulp van permanente cookies kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.


GEBRUIK VAN SESSIE COOKIES

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.


RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE OF VERWIJDERING VAN UW GEGEVENS

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Zie hiervoor onze contactgegevens aan het einde van deze privacy- en cookieverklaring. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.


IN- EN UITSCHAKELEN VAN COOKIES EN VERWIJDERING DAARVAN

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.


WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


CONTACTGEGEVENS

  • Naam ondernemer: Eat Play Love
  • Handelend onder de naam/namen: Eat Play Love, eatplaylove.nl
  • Vestigingsadres: Oranje Nassaulaan 48hs
  • Telefoonnummer: +31 (0)6 39370071
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
  • E-mailadres: info@eatplaylove.nl
  • KvK-nummer: 68191340
  • Btw-nummer: NL219142385B01

 

Subscribe